Købsinformation

Købsinformation

 

Betaling

Lige nu tager vi kun imod dankort og visadankort – Vi har flere betalingsmuligheder på vej inden for nogle par uger!

Du kan betale din ordre med Dankort, Visa Dankort, Visa udland, Mastercard Danmark, Mastercard Udland og Visa Electron – Der tilkommer ingen afgifter for kortbetaling.Kortbetalinger håndteres i samarbejde med PBS. Ved kortkøb reserveres summen på din konto og beløbet hæves først på din konto idet din bestilling afsendes fra Lucky Little Me.Vi lagrer ingen kortoplysninger og alt håndtering af kortinformation sker via sikker SSL-kryptering.

Levering

Vi leverer fra dag til dag. Alle hverdage bestræber vi os på at sende dine varer samme dag hvis du bestiller senest kl. 14.00 – Ved spidsbelastninger, udsalg og kampagner kan der forekomme op til et par dages forsinkelse. Vi reserverer os for evt. forsinkelser hos Posten Sverige og Post Danmark.

Fortrydelses & bytteret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Ved bytte og retur kan du benytte den returseddel som ligger i din pakke.

Husk at varerne skal fremstå som nye og returneres forsvarligt i original emballage og med prislapper og tags. Varerne må prøves men ikke anvendes! Varerne må ikke lugte af røg, vaskepulver eller lign. Strømper og strømpebukser må ikke prøves på. Sko må ikke sendes retur på en måde hvor selve skoæsken anvendes som pakkeemballage.

Tilbagebetaling sker inden for en uge efter modtagelsen – Vi sætter pengene tilbage på det kort du har betalt med og behøver ingen kontooplysninger fra dig.

Ved bytte til en anden strl. kontakt da altid kundeservice inden du sender retur, så vi kan reservere størrelsen til dig. Ved bytte afsender vi nye varer senest to hverdage efter modtagelsen af varerne fra dig.

Ønsker du en helt anden vare, er det blot at gå ind og bestille den på sitet. Så får du pengene tilbage for det du sender retur.

Det er dig der afholder udgifterne ved bytte og retur – Du kan købe en fordelagtig og sikker retur- og byttefragt igennem Lucky Little Me

Sender du varen retur på anden vis er det på eget ansvar! Bemærk at vi ikke har mulighed for at modtage returvarer som er sendt som pakke uden omdeling!

Bytte og returer sendes til: Lucky Little Me, Tølløsevej 27, 4340 Tølløse (Dette er ingen besøgsadresse)

Reklamationer

En vare med fejl skal reklameres så snart fejlen opdages. Du kan reklamere en vare ved fabrikations- og materialefejl. Ej ved slitage, vaskefejl eller fejlagtig anvendelse af varen. Ved godkendt reklamation er det Lucky Little Me som afholder eventuelle udgifter til fragt (i rimeligt omfang). Du har to års reklamationsret.

– Bemærk at pyntestene, glimmer og palietter på tøj og sko, ved almindelig anvendelse og vask kan løsne sig og trille af, dette kan oftest ikke danne grundlag for en godkendt reklamation.

Kontakt altid kundeservice på info@luckylittleme.dk inden du sender en reklamation til os. Ofte kan vi tage stilling til meget via mailkorrespondance og fotos af varen. En godkendt reklamation vil resultere i en reperation, fremsendelse af tilsvarende vare, afslag i prisen eller pengene retur afhængig af situationen.

Forkert leveret vare

Vi er meget omhyggelige når vi plukker og pakker dine varer. Men skulle det ske at du modtager en forkert vare så kontakt os så hurtigt som muligt på info@luckylittleme.dk – Så sender vi den rigtige vare til dig med en returkuvert til den fejlagtige vare.

Behandling af personlige oplysninger

Når du handler hos Lucky Little Me opgiver du dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger samme med information om dine indkøb lagres hos Lucky Little Me. Dette for at kunne fuldføre forsendelsen af dine varer og hjælpe dig ved evt. senere behov for kontakt til os i forbindelse med dine indkøb. Vi behandler dine personlige oplysninger med højeste forsigtighed og garanterer at disse kun anvendes af Lucky Little Me AB og ej videregives eller sælges til tredjepart. Du kan til hver en tid få adgang til den information vi har registreret om dig.

Generelt

Lucky Little Me reserverer sig for eventuelle tastefejl på denne webside, udsolgte varer og forsinkelser ved posten. Vi garanterer ikke at billederne på vores site gengiver produkternes præcise udseende. Visse farver er meget svære at gengive på billede og farveforskelle kan forekomme afhængigt af den enkeltes skærm og opløsning.

International Orders

We will be happy to ship your order to an international adress. Your shipment will always be trackable and fully insured.

  • European Union & Norway:199 kr.
  • Outside the European Union: 299 kr.
  • (Australia and Russia 399 kr)

Delivery time: 2-6 working days

Tax free shopping

For orders delivered to non-EU destinations, the 25% EU tax will be removed when choosing country during checkout. You can review your final amount due before confirming the order. Tax free shopping cannot by law be shipped to Sweden ore another contry inside EU.Should you reside outside the EU and want the shipment delivered to sweden, simply put both adresses to sweden so that the EU tax is added and write your country of residens in the comments box.

If you have any questions or issues operating the shop, please contact:

info@luckylittleme.dk